restaurant met speeltuin zuid limburg
Uitspanning de Nachtegaal Café Restaurant.
De unieke locatie van Uitspanning de Nachtegaal in het Zuid Limburgse Heuvelland te midden van een groot beschermd natuurgebied: het Meerssenerbroek met zijn prachtige Galloway runderen en de hellingbossen De Dellen doorsneden door de meanderende en idyllische rivier de Geul geeft u het gevoel dat u echt BUITEN bent. Uitspanning de Nachtegaal. De warme en nostalgische aandoende herberg en het grote intieme terras biedt u vele mogelijkheden tot allerlei activiteiten. De kinderen kunnen zich eindeloos vermaken in de gratis speeltuin en het is het ideale start en eindpunt voor wandelingen en fietstochten.
20 restaurants met superspeeltuin Nieuws HLN.
Van in het restaurant heb je een goed zicht op de speeltuin met stevige houten speeltuigen, en op de eendjesvijver en het dierenpark vol pluimvee, van kippen tot struis en siervogels, pauwen en fazanten. Van één ding ben je zeker: het gevogelte heeft geen lange weg afgelegd voor het op je bord terechtkwam.
WINDRAAK31 Restaurant met Speeltuin in Sittard.
Het lijkt nog ver weg, maar we informeren je graag nu al, omdat het snel kan gaan. Met Pasen serveren we op beide dagen een Paasontbijt en een Paaslunch. Op beide Paasdagen geniet je bij WINDRAAK31 van een heerlijk en compleet Paasontbijt.
Taverne / Speeltuin t Koetshoes Valkenburg.
Taverne / Speeltuin. t Koetshoes is een cafe-restaurant waar u gezellig en gemoedelijk kunt vertoeven. Ons warm aangekleed cafe spreekt voor zich met 6 verschillende biersoorten op de tap. U kunt ook genieten van een heerlijke kop koffie of thee met verse Limburgse vlaai.
Kindvriendelijke restaurants in Limburg, speciaal gericht op kinderen, met een kindermenu.
Restaurant en Zalencomplex de Bron, Maasbree, 0 99 jaar Restaurant. Pannenkoek Specialiteiten Restaurant de Bosrand, Arcen, 3 99 jaar Restaurant. Uit in alle provincies. Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Flevoland. Sinterklaas dagje uit voor kinderen. Voordeeluitjes voor kinderen, met korting op pad. Kinder theater in de buurt van Maastricht. Activiteiten in de buurt van Maastricht. Goedkoop droog dagje uit in de buurt van Maastricht. Kinder activiteiten in de buurt van Maastricht. attractieparken in de buurt van Maastricht. In de buurt van Maastricht voor een attractiepark. Dagje uit vandaag in de buurt van Maastricht. Dierentuin in de buurt van Maastricht. Overdekte uitjes in de buurt van Maastricht. Met de kids vandaag uit in de buurt van Maastricht. Kinderboerderij in de buurt van Maastricht. Kinderfeestje in de buurt van Maastricht. Kinderuitjes bij Maastricht. kindvriendelijke restaurants in de buurt van Maastricht. korting voor kinder uitjes in de buurt van Maastricht. In de buurt van Maastricht naar een pretpark. pretparken in de buurt van Maastricht. Speeltuin in de buurt van Maastricht.
De 10 beste kindvriendelijke restaurants in Limburg.
Beste gezinsvriendelijke restaurants in Limburg, Nederland. Restaurants in Limburg. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken. Kindvriendelijke restaurants in Limburg. Wat te doen. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Terug naar kaart. Jouw selecties Alles wissen. Gezinnen met kinderen.
Kindvriendelijke restaurants in Maastricht e.o. Mamyloe.
In meersseneen, dorpje naast Maastricht, vind je Uitspanning de Nachtegaal. Midden in het Zuid Limburgse Heuvelland. Je kunt er heerlijk eten en drinken en er is een prachtige speeltuin voor de. Gemeentebroek 6, Meerssen. Wandelen, drinken en eten bij Uitspanning De Nachtegaal. Eten of lunchen met kids. 6231 RV Meerssen. Plan een route naar Wandelen, drinken en eten bij Uitspanning De Nachtegaal. Wandelen en genieten bij St-Servais Maastricht. Eten of lunchen met kids Maastricht. St-Servais is een klein eetcafeetje waar je op een enkele fietstourist na, alleen maar locals zult vinden. Het is een eetcafé midden in een woonwijk aan de rand van maastricht. Je neemt een paar. Susserweg 1, Maastricht. Wandelen en genieten bij St-Servais Maastricht. Eten of lunchen met kids. 6213 NE Maastricht. Plan een route naar Wandelen en genieten bij St-Servais Maastricht. Kindvriendelijk restaurant De Pannenkoekenmolen. Eten of lunchen met kids Gulpen. Houden jouw kinderen ook zo van pannenkoeken? Dan moet je echt naar de Pannenkoekenmolen in Gulpen. Hier eet je de lekkerste pannenkoeken van heel Limburg op een prachtige locatie!
Uitgebreide speeltuin te Beek Café Restaurant Aan de Meule te Beek Limburg.
Onze speeltuin is afgelegen van de nabije drukke Schimmerterweg, dus geen zorgen dat uw kinderen zomaar de straat op kunnen rennen. Veiligheid gaat voor alles! Let echter wel op: Er is geen toezicht in de speeltuin en dus op eigen risico. Deel deze pagina. 2012 Café Restaurant Aan de Meule.
Eropuit in Zuid-Limburg: Uit eten met kids Mama in Limburg.
Lekker eten voor jullie hele gezin, maar ook heerlijk spelen voor de kinderen! Mama in Limburg zet een aantal restaurants voor je op een rijtje. Deze keer in Zuid-Limburg. Restaurant Down Under Sittard. Down Under is centraal gelegen op de Markt in Sittard. De huidige Australische keuken is ontstaan door de beste elementen van allerlei eetculturen samen te voegen tot een spannende mix. Denk hierbij aan Engelse, Indische en Italiaanse invloeden. Met behulp van een gevarieerd kruidenaanbod ontstaat er een interessante smaakbeleving van diverse vis en vleesgerechten. Voor de kinderen is een heuse kinderspeelkamer ingericht met een tv-hoek, hier kunnen de kinderen lekker spelen terwijl jullie genieten van de Australische keuken. Op vrijdag, zaterdag en zondag is er vanaf 1700: uur een oppas op locatie! Eetcafé Mareveld Schimmert. In het eetcafé hebben ze een te gek kidshol. Een eigen plek waar kinderen zich uren kunnen vermaken. Spelletjes spelen, fietsen, kleuren of video kijken vanuit echte ouderwetse bioscoopstoelen. Terwijl de kinderen plezier hebben, kunnen jullie in alle rust genieten van jullie hapje en drankje! En schijnt het zonnetje, dan kun je ontspannen op het buitenterras met aangrenzende speeltuin met speelweide.
Top 10 om met de kids te smullen VVV Zuid-Limburg.
Uitspanning de Nachtegaal. Uitspanning de Nachtegaal is een unieke loactie in het Zuid Limburgse Heuvelland te midden van een groot beschermd natuurgebied: het Meerssenerbroek met zijn prachtige Galloway runderen en de hellingbossen. De Dellen doorsneden door de meanderende en idyllische rivier de Geul geeft u het gevoel dat je echt BUITEN bent. Kinderen kunnen zich eindeloos vermaken in de gratis speeltuin. Tevens is dit het ideale start en eindpunt voor wandelingen en fietstochten. In dit natuurgebied van 80 ha kunt u naar hartenlust recreëren. Overal hangt een relaxte sfeer. Vooral in de brasserie Schutterhüske. Schuin tegenover het Schuttershüske ligt de speeltuin met toezicht. Het is een schaduwrijk speelparadijs waar kleintjes de hele tijd vrolijk in beweging zijn. Ouders en grootouders kunnen wat drinken en frietjes eten terwijl ze genieten van het schouwspel. Ambachtelijk zelf vlaaien bakken. Bij Bakster en De Bisschopsmolen. Dat Limburg het land van de vlaaien is, dat is niet nieuws meer en heb je misschien ook al geproefd.

Contacteer ons