pec zwolle kinderfeestje
Skills Zwolle méér dan alleen een voetbalschool!
Skills Zwolle verzorgt een onvergetelijk kinderfeestje op het voetbalveld! Een leerzame leuke voetbaltraining en een echte voetbal als cadeau voor de jarige, kortom een echt voetbalfeestje! Skills Zwolle trainers. Oprichter en trainer. Verleden als trainer oa: Hoofdtrainer F-pupillen, SVI C1, SVI B1, DTS New Jersey en assistent sc Heerenveen D1.
Graffiti kinderfeestjes Graffiti for You.
Skip to content. PEC Zwolle graffiti. Jongeren Graffiti workshop. Graffiti for You. Graffiti for You. Altijd een persoonlijk ontwerp. Facebook Twitter Email Vimeo. Search for: Search. Lekker creatief bezig zijn met iets doen wat normaal illegaal is, dan ben je bij Graffiti for You aan het juiste adres, je hebt hier namelijk de mogelijkheid voor het meest originele graffiti kinderfeestje!
Vier jouw kinderfeestje bij McDonalds en PEC Zwolle Zwolle.
Nieuws Regio Overijssel Zwolle Nieuws Nieuwsbericht. Vier jouw kinderfeestje bij McDonalds en PEC Zwolle. Bron: PEC Zwolle. 28 september 2017, 1521.: Zwolle In nauwe samenwerking met McDonalds biedt PEC Zwolle een super beleving aan voor jongens en meisjes die van voetbal houden.
PEC Zwolle voetbalfeestje McDonalds Kidsproof Zwolle.
Een voetbalfeestje bij PEC Zwolle vier je niet alleen bij PEC, maar ook met McDonald's. De partijtjes beginnen met een heerlijke Happy Meal. Na de Happy Meal op te hebben gesmikkeld, kunnen jullie naar de wedstrijd toe. Dit is zeker een feestje om nooit te vergeten! Om meer te weten over dit supercoole kinderfeestje, klik je op de roze" button.
PEC Zwolle Kinderfeestjes Go-Kids Zwolle.
Deze liggen samen met een cadeautje voor de jarige klaar bij de informatiekassa van het PEC Zwolle stadion. Daarna is het tijd voor de thuiswedstrijd! Je kunt de kinderfeestjes vieren bij McDonald's' Heerde, Kampen, Zwolle-Noord en Zwolle Zuid. Je PEC Zwolle kinderfeestje boeken doe je ook via McDonald's.
PEC Zwolle kinderfeestjes Landstede MBO.
De minimum leeftijd voor deelname is 6 jaar en het maximaal aantal kinderen is 12. De locatie voor het PEC Zwolle kinderfeestje is het MAC3PARK stadion van PEC Zwolle aan het Stadionplein 1 te Zwolle. Meer informatie of direct een boeking maken?
McDonald's' Zwolle, Heerde en Kampen.
voetbalfans alert Via McDonald's' is het mogelijk om met je kinderfeestje naar een echte wedstrijd van PEC Zwolle te gaan. Hoe gaaf is dat! Eerst lekker met je vrienden eten in het restaurant en dan naar het stadion waar je 45 minuten voor aanvang van de wedstrijd je kaarten op kunt halen.
Kinderfeestje PEC Zwolle.
PEC Zwolle United. Over PEC Zwolle United. Regiopartners PEC Zwolle. Kracht van de regio Zwolle. Beleef de IJsseldelta. PEC Zwolle Business. Sponsor in de spotlight. Business Loge PLUS. Business Loge PLUS. Fanzone Evenementen Kinderfeestje. PEC Zwolle in eDivisie. Volg ons op Twitter.

Contacteer ons