speeltuin zuid limburg
Coole Kids Activiteiten in Limburg.
Al jaren de nummer 1 speeltuin van Limburg! Met onder andere een indoor speeltuin van 2400 m2, de grootste airtrampoline van Europa, 415 m2 groot, een dierenboerderij, een buitenspeeltuin van 20.000 m2 met veel speeltoestellen, gratis WiFi en een uitgebreide keuken, ook voor een gezonde hap!
Wat is leuk in Zuid-Limburg met kinderen?
Natuurlijk kun je ook ter plekke een goed hangslotje kopen, dit slotje mag je vervolgens houden. Speeltuin entertaiment Darteldome Kerkrade. Een uurtje Glowgolf of disco bowlen. Leuk voor een uurtje fun met je gezin, mits je kinderen al oud genoeg zijn. Disco bowlen zal bij velen wel bekend zijn en daarvoor moet je in Parkstad Limburg dus bij Bowlo zijn.
Speeltuin de Paddestoel in Born Zuid-Limburg.
Speeltuin de Paddestoel Florianstraat 3 Born 046-4853806 Stuur e-mail. Onze speeltuin bestaat dit jaar 40 jaar en dat wordt tijdens de opening groots gevierd met een feesttent in de speeltuin, m.m.v. DJ Giga Wiel, de Sjravelaire en Kabouter Plop en Kwebbel look-alikes.
Valdeludo: het avonturenpark van Limburg!
Op naar het volgende avontuur: seizoen 2018! Dé speeltuin van Limburg! Ouderwets buiten spelen in het hartje van Limburg! Ontdek Valdeludo in Echt, het avonturenpark waar kinderen kunnen ravotten, klimmen en klauteren, spetteren in de speelrivier, hutten bouwen en nog veel meer!
Top 10 om met de kids te smullen VVV Zuid-Limburg.
Uitspanning de Nachtegaal. Uitspanning de Nachtegaal is een unieke loactie in het Zuid Limburgse Heuvelland te midden van een groot beschermd natuurgebied: het Meerssenerbroek met zijn prachtige Galloway runderen en de hellingbossen. De Dellen doorsneden door de meanderende en idyllische rivier de Geul geeft u het gevoel dat je echt BUITEN bent. Kinderen kunnen zich eindeloos vermaken in de gratis speeltuin. Tevens is dit het ideale start en eindpunt voor wandelingen en fietstochten. In dit natuurgebied van 80 ha kunt u naar hartenlust recreëren. Overal hangt een relaxte sfeer. Vooral in de brasserie Schutterhüske. Schuin tegenover het Schuttershüske ligt de speeltuin met toezicht. Het is een schaduwrijk speelparadijs waar kleintjes de hele tijd vrolijk in beweging zijn. Ouders en grootouders kunnen wat drinken en frietjes eten terwijl ze genieten van het schouwspel. Ambachtelijk zelf vlaaien bakken. Bij Bakster en De Bisschopsmolen. Dat Limburg het land van de vlaaien is, dat is niet nieuws meer en heb je misschien ook al geproefd.
Speeltuin in Limburg ANWB.
Muziek en theater. Kunst en cultuur. Attractie en dierenparken. Met de kinderen naar de speeltuin in Limburg? Land van ANWB heeft de leukste tips voor een dag spelen in de speeltuin. Sommige speeltuinen zijn gratis te bezoeken. Sorteer op: beoordeling afstand.
Grote speeltuin zuid-limburg DagjeWeg.NL.
grote Zuid Limburg Speeltuin 4. Gratis lasergamen bij Monkey Town Heerlen. elke dag geopend. HEERLEN, LIMBURG Monkey Town Heerlen biedt een dag speelplezier voor peuters, kleuters en kinderen. Klim en klauter, glij van de glijbaan of speel een potje in de grote voetbalkooi.
Speeltuin Zuid-Limburg DagjeWeg.NL.
Vind je bedrijfsuitje! Zuid Limburg Speeltuin 6. Gratis lasergamen bij Monkey Town Heerlen. elke dag geopend. HEERLEN, LIMBURG Monkey Town Heerlen biedt een dag speelplezier voor peuters, kleuters en kinderen. Klim en klauter, glij van de glijbaan of speel een potje in de grote voetbalkooi.
Een speeltuin bij jou in de buurt.
Kijk hier voor een overzicht van Limburg. Speeltuin in Limburg. Ballorig Nieuw Bergen, Nieuw Bergen, 0 12 jaar Speeltuin. Minihaven Schutterspark, Brunssum, 3 12 jaar Speeltuin/Overig. Avonturenpark Valdeludo, Echt, 3 12 jaar Speeltuin. De Ballon, Echt, 2 10 jaar Speeltuin.

Contacteer ons