kinderfeestje bioscoop zwolle
Kinderfeestjes, voor een compleet kinderfeestjes overzicht bij u in de regio.
Je wordt ontvangen met een leuk kadootje en we houden voor jullie de mooiste plaatsen vrij in de bioscoop. Cinema De Kroon. Leeftijd: 5 t/m 12 jaar. Geschikt voor: Jongens en meisjes. Kinderfeestjes in de regio Zwolle. Kinderfeestje bij indoor strand Happy Fun Beach.
McDonald's' Delft.
Daarna lekker uitrazen in Playland. Uiteraard is het ook mogelijk om te komen eten voordat je naar de bioscoop gaat. Zie http//kidsclub.pathe.nl/kidsclub/Feestjes/overview/kinderfeestje: voor meer informatie en reserveringen. Natuurlijk mag jij altijd je kadootjes en taart meenemen naar McDonald's. Ter info: om dit combi feestje te boeken kijk je op de website van Pathé onder Pathé Kidsclub film feestje. Kies hier dan eerst de locatie, datum en voorstelling en kies voor ik maak graag een reservering. Geef hierna de gegevens op van het feestje en kies voor McDonald's' voucher om een combi feestje van de reservering te maken. Veel plezier alvast! Wilt u dit kinderfeestje reserveren.,
KINDERFEESTJE McDonald's.' Youtube. Instagram. Facebook.
Je kunt je kinderfeestje bij ons heel goed combineren met een andere activiteit, zoals de bioscoop, het zwembad of de dierentuin. En natuurlijk geniet je samen van een Happy Meal met verrassing, als een echte verjaardagsmaaltijd. VIER JE KINDERFEESTJE BIJ McDONALD'S.'
Bioscoop Zwolle, Zwolle DagjeWeg.NL DagjeWeg.NL.
Er gelden toeslagen voor 3D films en speciale voorstellingen. Kinderfeestje: arrangementen vanaf 500, per persoon. Dit uitstapje is toegankelijk voor mindervaliden. De voorzieningen bestaan uit: Lift Rolstoeltoegankelijk. wat te doen? wat te doen vandaag en morgen? Bioscoop Zwolle 1. Bioscoop Overijssel 11.
Fraterhuis.
Een ontroerend en aanstekelijk portret van de dove Tobias die zijn draai heeft gevonden in het leven en zichzelf bepaald niet zielig vindt. Tobias was al een jaar oud toen zijn ouders werden geconfronteerd. KAARTEN Lees meer. Jusqu'à' la garde.
Pathé Zwolle Go-Kids Zwolle.
Bij Pathé Zwolle kun je natuurlijk ook je kinderfeestje organiseren. Bij het Pathé Filmfeestje word je ontvangen met een leuk cadeautje en voor de kids worden de mooiste plaatsen vrijgehouden in de bioscoop. Filmfeestjes worden georganiseerd op woensdag, vrijdag en zaterdagmiddag op verschillende tijdstippen.
Pathé Filmfeestje Zwolle, bioscoop Zwolle Go-Kids Zwolle.
Pathé Zwolle Filmfeestje. Pannekoekendijk 11 Postcode/Plaats. 8011 BJ, Zwolle Telefoon. 31 038-4223934 Website.: Filmfeestjes zijn er al vanaf 5 per kind. Ik wil ook een filmfeestje! De filmfeestjes bij Pathé zijn razend populair. Ze worden georganiseerd op woensdag, vrijdag en zaterdagmiddag op verschillende tijdstippen.
McDonald's' Zwolle, Heerde en Kampen.
Omdat de titels van de films vaak kort van te voren bekend zijn verloopt de reservering voor dit feestje uitsluitend via Pathe Zwolle. Zo ben je het snelst op de hoogte van up-to-date filminformatie. Pathe reserveert vervolgens meteen een tafeltje voor jullie in één van onze restaurants waar het feestje dan weer verder gaat.
Pathé.nl De filmsite voor alle Pathé bioscopen met de nieuwste films, filmnieuws, trailers, bioscoopagenda, tijden en tickets.
De echte filmfreaks kiezen voor Pathé Unlimited Gold! Ook met dit abonnement ga je onbeperkt naar de film maar betaal je bovendien geen toeslagen voor 3D en IMAX! Daarnaast krijg je extra korting bij al je aankopen aan het buffet.
Pathé.nl De filmsite voor alle Pathé bioscopen met de nieuwste films, filmnieuws, trailers, bioscoopagenda, tijden en tickets.
Ted Het Geheim van Koning Midas Nederlandse versie. Early Man Nederlandse versie. Pieter Konijn Nederlandse versie. Kies hier eerst de bioscoop en de datum. Kies je stad. Kies deze bioscoop. cinema.Name cinema.KidsPartyTypeId 2? Kies een datum voor je filmfeestje bij currentCinema.Name.

Contacteer ons