activiteiten amsterdam kinderen
Kinderen Amsterdam DagjeWeg.NL.
Je vond met onderstaande zoekopties 62 uitstapjes en geen UITagenda-item. We willen ongeveer, uitgeven. We gaan met volwassenen en kinderen. Geen gratis activiteiten. zoek opnieuw wis zoekfilter. Amsterdam Kinderen 62 uitstapjes. Wat is er te doen? Dagje uit acties. Amsterdam Kinderen 62.

op 22-02-2018 open. op 23-02-2018 open. op 24-02-2018 open. op 25-02-2018 open. op 26-02-2018 open. op 27-02-2018 open. op 28-02-2018 open. Kies voor een dag in de kalender, als u de uitjes wilt die op een bepaalde dag open zijn.
9 Superleuke dingen om in Amsterdam te doen met kinderen als het regent More Please.
Joods historisch kindermuseum, Nieuwe Amstelstraat 1 Amsterdam, open dagelijks van 11 tot 17. Prijzen: Kinderen 0-5 gratis, 6-12 375, 13-17 750, vanaf 18 jaar 15. Dit is een oude verkeerstunnel met een enorme indoor speeltuin. Er zijn ook allerlei activiteiten voor jonge en iets oudere kinderen.
Amsterdam met kinderen, de meest complete gids met de leukste kinderactiveiten in Amsterdam Gezin op Reis.
Een overzicht van alle activiteiten voor kinderen in het Rijksmuseum kan je hier vinden. Heb je kinderen in de juiste leeftijd dan is het Rijksmuseum misschien wel onverwacht een van de leukste kinderuitjes in Amsterdam die je met het gezin onderneemt.
TOP 7 GRATIS KINDERACTIVITEITEN IN AMSTERDAM.
Getest: Kindermuseum Joods Cultureel Kwartier Amsterdam. Uitjes met kinderen. Getest: Madame Tussaud met kinderen Amsterdam. Uitjes met kinderen. Getest: Moco Museum met kinderen Amsterdam. Uitjes met kinderen. Getest: Scheepvaartmuseum met kinderen. Monique WritingMonique zegt 2 jaar geleden. Wat ontzettend leuk!
De leukste kinderactiviteiten en uitjes in Amsterdam Mamyloe.
Plan een route naar Ontdek Amsterdam op de fiets Boek hier je fietstocht! Historie Museum Amsterdam. Ga aan boord van het VOC schip in het Scheepvaartmuseum Amsterdam. De scheepvaart zit in jouw genen én in die van je kinderen, wist je dat?
Uit met kinderen in Amsterdam I amsterdam.
Of houd een wedstrijdje wie het eerst met zijn ogen knippert met een alligator in Artis. Amsterdam heeft de leukste actieve uitjes met kids en culturele uitjes voor het hele gezin. Kijk hier voor musea met speciale activiteiten voor kinderen.
30 tips voor een dagje Amsterdam met kinderen Reizen KnackWeekend.be.
Kinderen tot en met 12 jaar mogen alle musea aangesloten bij de Nederlandse Museumvereniging gratis bezoeken. In Amsterdam zijn dat onder andere het Anne Frank Huis, het Tropenmuseum, Artis Geologisch Museum, het Van Gogh Museum en het Theater Instituut Nederland.
TIP: leuke uitjes met je kinderen! Kidsproof Amsterdam.
De leukste uitjes in Amsterdam! Onze uitagenda staat altijd vól met leuke activiteiten die je op een specifieke datum kunt doen. Tips voor festivals, concerten, voorstellingen, workshops, tentoonstellingen, open dagen, proeflessen en meer! PS: er zijn ook nog eens heel veel leuke familie en gezinsactiviteiten die je élke dag kunt doen in Amsterdam, kijk daarvoor even tussen de Eropuit-tips! kinderen tot 4 jaar.
Kidsproof Amsterdam, alle kinderactiviteiten en uitjes voor kinderen bij jou in de buurt.
Aanmelden tip of activiteit. Deel je tips met ons. Tip Kidsproof aan een vriendin. Volg Kidsproof Amsterdam. Kidsproof 2018 info@kidsproof.nl Alle kinderactiviteiten, uitjes en de leukste tips voor ouders met kinderen tot ongeveer 12 jaar in Amsterdam vind je hier!

Contacteer ons