Kindervoorstellingen Limburg
Clown Jongleur Kiko komt ook in Limburg graag optreden! Clown Kiko kinderentertainment in Limburg.
of bel of mail gerust voor boekingen of een offerte op maat! Kindertheater en kindervoorstellingen met Clown Kiko in Limburg. Clown Kiko's' kindertheater heeft verschillende voorstellingen. Ze treedt hiermee op door het hele land, dus ook in Limburg. In de kindervoorstellingen is Clown kiko niet alleen clown maar ook jongleur.
Theatervoorstellingen Limburg bekijk het nieuwe seizoen.
Theatervoorstellingen Limburg, de provincie van gezelligheid en vermaak. Bent u op zoek naar een theater in de provincie Limburg, dan bent u op de juiste plaats aangekomen. In provinciehoofdstad Maastricht kunt u genieten van allerhande voorstellingen in Theater aan het Vrijthof, maar ook in plaatsen als Valkenburg, Roermond en Tegelen vindt u theaters.
Programma Parkstad Limburg Theaters Parkstad Limburg Theaters.
Series Festivals Bijboekingen. Familie en jeugdtheater bij Parkstad Limburg Theaters. Familietheater: theater voor alle kinderen, zelfs vanaf één jaar én voor hun ouders. Jeugdtheater is alles wat theater is: toneel, familie musical, dans, muziek, poppenspel, cabaret. Het zijn kleine voorstellingen en toneel-op toneel tot en met grote producties.
Kindertheater nl Kindervoorstellingen en dagprojecten.
Maak gebruik van ons filter om door het aanbod kindertheater heen te bladeren. Camping en recreatie. Speel en pretparken. 10 voorstellingen in Limburg. Diep in het bos. Artiest: Theater Sapperdeflap. Ik hoor, ik hoor, wat jij nu ziet! MuziekeizuM the game.
Figuren en poppentheater, Theatervoorstelling UiT in Vlaanderen.
We maakten een lijstje met de beste plekken om ze te spotten: van een Vespatocht tot een bloesembar. Er zijn heel wat plekjes in Vlaanderen en Brussel waar je het paarse bloementapijt kan bewonderen. Muziekpublique blaast 15 kaarsjes uit en viert dat met twee memorabele concertavonden.
Voorstellingen / Voor Kinderen Belgi Wattedoen.be.
Ontspanning/Markten, Beurzen, Salons. Ontspanning/Kleding, speelgoed beurzen. Nachtleven/Avondje uit met maaltijd. Danse en ligne. Belgi Brussel Walloni Antwerpen Limburg Oost-Vlaanderen West-Vlaanderen Vlaams-Brabant Nederland Alles. Alle 2 weken. Alle 3 weken. Alle 4 weken. Contact / promotie Wettelijke bepalingen Activiteiten per gemeente Binnenkort.
Kindertheater Limburg, voor een leuke kindervoorstelling, jeugdvoorstelling op Uit Met Kinderen, Voorstelling, theater, toneel voor kids een dagje uit in of eropuit in de omgeving, buurt, vandaag, kid
Andr Kuipers in Parkstad Limburg Theaters, Heerlen, 6 12 jaar Voorstelling. Bang mannetje in Parkstad Limburg Theaters, Heerlen, 4 8 jaar Voorstelling. Bloedlink in Theater Heerlen, Heerlen, 14 20 jaar Voorstelling. De Gruffalo in t Gasthos, Horst, 3 7 jaar Voorstelling.

op 22-02-2018 open. op 23-02-2018 open. op 24-02-2018 open. op 25-02-2018 open. op 26-02-2018 open. op 27-02-2018 open. op 28-02-2018 open. Kies voor een dag in de kalender, als u de uitjes wilt die op een bepaalde dag open zijn.

op 24-11-2017 open. op 25-11-2017 open. op 26-11-2017 open. op 27-11-2017 open. op 28-11-2017 open. op 29-11-2017 open. op 30-11-2017 open. Kies voor een dag in de kalender, als u de uitjes wilt die op een bepaalde dag open zijn.
Theatervoorstelling, Provincie Limburg voor kinderen UiTmetVlieg.be.
Lezen en voorlezen. Toneel, muziek en dans. Voor UiTPAS en Paspartoe. Verberg kampen en vakanties. Verberg permanente activiteiten. Theatervoorstelling, Provincie Limburg voor kinderen. Je zocht op.: Theatervoorstelling Verwijder filter Provincie Limburg Verwijder filter Alle filters verwijderen. Verberg kampen en vakanties.

Contacteer ons