coole knutsels
Coole knutsels; ontdek wat je kunt maken voor én met stoere jongens en meisjes.
127 pagina's, illustraties, 24 cm Aantekening. Omslagtitel: Coole knutsels voor stoere jongens en meisjes Op de Engelse titelpagina staat: Illustrations" by Nicola Kent" redactie: Jaap Verheij Vertaling van Boy craft: loads of things to make for and with boys and girls.
Robot Check.
Sorry, we just need to make sure you're' not a robot. For best results, please make sure your browser is accepting cookies. Type the characters you see in this image.: Try different image. Conditions of Use Sale Privacy Notice. 1996-2015, Amazon.com, Inc.
Coole knutsels.
En cool zijn de knutsels zeker! Het boek begint met knutsels van papier zoals en coole mannenkop van papier-maché met wilde krullen en een baard of gewoon een halloween griezelhoofd met groen haar en een litteken in zijn nek! Maar je kunt ook hele landschappen maken van papier-maché om je tanks door te laten rijden of soldaten door te laten marcheren.
Coole knutsels voor jongens en meisjes.
Voor iedereen die inspiratie zoekt om lekker aan de slag te gaan om zelf de mooiste dingen te maken, is Coole knutsels voor jongens en meisjes een aanrader! Coole knutsels voor jongens en meisjes Sara Duchars Sarah Marks. Knutselboek, paperback, 128 paginas, Christofoor.
Christofoor Coole knutsels voor stoere jongens en meisjes! OpzijnPlek.
Thuis / / Knutselen textiel / Coole Knutsels voor stoere jongens en meisjes een stoer knutselboek. Coole Knutsels geeft een creatief opstapje om jongens maar ook zeker meisjes inzichten te geven hoe makkelijk en leuk het is om iets te maken.
Coole knutsels Standaard Boekhandel.
Echter, soms moeten zowel de jongens als hun ouders op weg worden geholpen en dat is precies wat Coole knutsels doet! Coole knutsels biedt meer dan vijftig projecten om uit te voeren voor en met jongens en meisjes natuurlijk. Het boek is rijk geïllustreerd met een mix van foto's' en illustraties.
Coole Knutsels Boek Uitgeverij Christofoor.
Echter, soms moeten zowel de jongens als hun ouders op weg worden geholpen en dat is precies wat Coole knutsels doet! Coole knutsels biedt meer dan vijftig projecten om uit te voeren voor en met jongens en meisjes natuurlijk. Het boek is rijk geïllustreerd met een mix van fotos en illustraties. Inkijkexemplaar Coole knutsels.

Contacteer ons