taverne met speeltuin
Taverne Mechelen Vrijbroekhof: restaurant, reserveren, brunch, feesten, seminaries, koffietafels, evenementen.
In onze taverne, met een mooi uitzicht op het park is er ruimte voor een 140-tal personen. In de zomer is er ons groot terras, dat aan de grote speeltuin grenst. Ideaal dus om er even tussenuit te zijn met de kinderen!
Home Melkerij Peerdsbos Speeltuin, Restaurant Brasschaat.

in een straal van 15 km. in een straal van 30 km. in een straal van 45 km. in een straal van 60 km. Open in alle maanden. open in januari. open in februari. open in maart. open in april.
Kindvriendelijk restaurant in Dendermonde, Uit Met Kinderen BELGIE, over entree, openingstijden, route, prijs, restaurants, burger, frietjes, pannenkoek, voor kind, kids, opstap, uitgaan, uitstapje, e
Cafe taverne De Stroopop, Halle Zoersel, 1 99 jaar Restaurant ca. Drank en Spijshuis het Konijntje, Kluisbergen, 1 99 jaar Restaurant ca. Vegetarisch restaurant Greenway Leuven, Leuven, 0 99 jaar Restaurant ca. Taverne t Schalinhuis, Loenhout, 4 99 jaar Restaurant ca.
Brasserie De Vernieuwing Lokeren.
een grote speeltuin en binnenspeelruimte voor onze kleintjes. een kleine snack, lekkere lunch of uitgebreid menu. een kopje koffie of thee met lekkers. Met meer dan 25 jaar ervaring in de horeca, zijn de zaakvoerders niet aan hun proefstuk toe. Na het succes van hun vorige taverne restaurant Irish Inn te Sint-Niklaas, hadden Hans Marina zin in een nieuwe uitdaging.
Home.
Tel: 03/774 22 85. Taverne Spe e ltuin Boerderij. Klik op foto om website te bezoeken. Vanaf oktober tot eind Maart. donderdag geopend van 11u tot 15u. t Pachtgoedhof bvba. Boerderij Speeltuin Taverne. Van Wauwe Van Moer. Tel: 03/774 22 85.
Restaurant Het Bos Merchtem.
Het Bos werd gebouwd in 1906 en was toen een boerderij waar men iets kon drinken en een boterham met plattekaas kon eten. De horeca geschiedenis van onze familie dateert van nog veel vroeger, uit de tijd van kastelen en herbergen. In 1998 zijn deze twee tradities samen gekomen en gegroeid tot wat nu Het Bos is. Taverne Het Bos staat voor.: Rustige en unieke omgeving. Speeltuin Springkasteel zomer.
Brasserie T of in Hove Ontdek. Proef. Geniet.
Bij mooi weer is het aangenaam vertoeven op ons terras of in onze groten hof met zijn gezellige wandelpaadjes. U kan er in alle rust genieten van het zonnetje terwijl de kids zich uitleven in ons volledig omheind domein: op de splinternieuwe speeltuin, ravotten in het bos of spelen én voetballen op het grasveld.
20 restaurants met superspeeltuin Nieuws HLN.
Vanop het terras midden in het groen kun je je kinderen in de gaten houden terwijl ze zich uitleven op het buitenterrein met speeltuin, zandbak en in de zomer een springkasteel. Geen nood als het regent, er is ook een speelhoek binnen.

Contacteer ons