speeltuin binnen
Binnenspeeltuin De" Ravotter" in Lier Antwerpen De Ravotter.
Ideale activiteit voor kinderen. De ravotter bevindt zich in Lier Antwerpen en garandeert een extra veilige binnenspeeltuin van 700m2. Een ideale plaats voor uw kinderen waar ze zich amuseren en waar hun motorische en sociale vaardigheden op speelse manier verder ontwikkelen.
dendeugeniet/home/ Den Deugeniet.
Welkom bij Den Deugeniet. 10000 m 2 speelplezier. tijdens de schoolvakantie zijn wij alle dagen open van 10.30u tot 20.00u. buiten de vakantieperiode. woensdag van 12u00 tot 20u00. vrijdag van 16u00 tot 20u00. zaterdag en zondag. van 10u30 tot 20u00.
Kidoe Binnen en buitenspeeltuinen.
Welkom op de website van binnen en buitenspeeltuin KIDOE uit Geel. Ontdek op onze site wat er bij KIDOE allemaal te beleven valt en welke feestjes je er kan geven. KIDOE staat garant voor uren speelplezier voor kinderen tot 8 jaar terwijl de ouders kunnen genieten van een drankje en lekkere maaltijd uit onze keuken! Is het laatste kindje buiten dan kan ons deurtje vroeger sluiten! Bij temperaturen tussen 20 en 25 C best eerst even een telefoontje! Eigen drank/eten niet toegestaan! Er is geen bancontact aanwezig in de speeltuin!
Circus Bruul binnenspeeltuin.
Van de oorspronkelijke 5000 m werd de helft omgetoverd tot een veilige, actieve speeltuin. In 2005 is het broertje Bowling Bruul erbij gekomen en vanaf 2006 is de familie compleet door onze buffetzaak Brochetterie Den Bruul. Welkom bij Bruul Circus.
Home Binnenspeeltuin Kinderrijck.
Vrankrijk 22 3740 bilzen info@kinderrijck.be. Telefoon: 32089 25 43 83. Gerelateerde pagina's' Gerelateerde pagina's.' Indoorspeeltuin Bilzen binnenspeeltuin Belgie Kinderfeestje speeltuin lasergamen Limburg lasershoot bilzen Binnenspeeltuin in Limburg kinderspeeltuin België Binnenspeeltuin België KinderRijck België Kinderrijck Bilzen Speeltuin Belgie Binnenspeeltuin Klimmuur Touwenparcours.
Binnenspeeltuinen Pretland.
Kinderen vinden hier ruim hun gading in de vele attracties, terwijl de grootouders genieten van een heerlijk tasje koffie aan één van de tafeltjes tussen de verschillende speeltoestellen. Pretland vormt ook de uitgelezen omgeving voor verjaardagsfeestjes, schoolreizen enz. Kom zeker eens op ontdekking!
Home De Kloek Binnen en buitenspeeltuin.
Weer of geen weer, onze binnen en buitenspeeltuin zorgt het hele jaar door voor dolle pret met heel je familie. Neem een kijkje. Kijk meteen naar wat De Kloek je allemaal te bieden heeft. Inkom speeltuin 6. Inkom binnenspeeltuin kruipers gratis.
Binnenspeeltuin Mega Speelstad: Het leukste kinderpretpark van België!
In de vernieuwde Toverstad kan je heerlijk wandelen door de grote Speeltuin langs de diertjes en luisteren naar alle sprookjes, werkelijk een droom voor elk kind. In Toverstad vind je naast de 15 sprookjeshuisjes en de diertjes een grote buitenspeeltuin met een go-cart circuit, een airtrampoline, schuifaf met 6 banen tot 550, m en een ballshoot aera.
De 10 leukste binnenspeeltuinen van het land UiTmetVlieg.be.
Geen wonder, met een speeltuin van 5000 m, een overdekte minigolf in de vorm van een mijn en een zwemparadijs ben je hier meer dan één dag zoet. Mama Hilda Van Markus vindt vooral de minigolf origineel, Maaike Depreitere en haar gezin stonden versteld van de nieuwe speeltuigen en De Dagtrippers houden van het leuke zwembad.

Contacteer ons