restaurant met speeltuin
De Zevenster Restaurant schilde.
Een stijlvol restaurant dat u privé kan reserveren. Een aangenaam zonneterras waar het heerlijk vertoeven is. Een superleuke speeltuin met gigantische zandbak voor uw kinderen tot 12 jaar. De Zevenster heeft een kaart en keuken waar u van geniet en blijft genieten.
Restaurant Het Bos Merchtem.
Het Bos werd gebouwd in 1906 en was toen een boerderij waar men iets kon drinken en een boterham met plattekaas kon eten. De horeca geschiedenis van onze familie dateert van nog veel vroeger, uit de tijd van kastelen en herbergen. In 1998 zijn deze twee tradities samen gekomen en gegroeid tot wat nu Het Bos is. Taverne Het Bos staat voor.: Rustige en unieke omgeving. Speeltuin Springkasteel zomer.
Kindvriendelijke restaurants De Kust.
059 43 46 93 www.la-potiniere.be. In deze taverne in de Haanse concessiewijk kan je rustig genieten van een heerlijke ijscoupe of lekkere snack op het grote zonneterras met speeltuin, tennis, minigolf, petanque. In den witten doorn. Warvinge 33, 8420 Vlissegem. 059 23 44 52 www.wittendoorn.be. Dit rustiek restaurant ademt een zeer gemoedelijke sfeer uiten staat garant voor een gezellige culinaire ervaring.
De Kampveldhoeve.
Kinderen kunnen zich uitleven in de speeltuin of bij slecht weer in de speelkamer van het restaurant. Ondertussen kunnen de ouders in de veranda of op het terras nagenieten van een heerlijke maaltijd. Bij De Kampveldhoeve kan u terecht voor een klassieke keuken. Zowel wandelaars als fietsers kunnen hier hun gading vinden. Het wandelbos Kampveld ligt op een paar minuten wandelen en zowel de Bulskampveldroute 43km als het Brugs Ommeland passeren aan de voordeur. Bekijk de menukaart en de fotos op deze website alvast. Ook meer algemene informatie vindt u hier terug. Of u toevallig of doelbewust langskomt, u wordt steeds met veel plezier en overgave ontvangen.
Kindvriendelijke restaurants.
KinderenKoning is een webshop gespecialiseerd in speelgoed, sportartikelen, meubelen en design voor kinderen! Sinds 2008 stellen wij alles in het werk om ons gamma uit te breiden met kwalitatieve en duurzame artikelen. Haal uw pakket gratis op bij eWINGS, Veldkant 39 2550 Kontich!
kindvriendelijk restaurant met speeltuin en kinderkamer.
Onze klanten zeggen dat we een kindvriendelijk restaurant hebben. Dit komt omdat jouw kinderen hier oprecht welkom zijn. kindvriendelijk restaurant met speeltuin. Terwijl jij ontspannen van een hapje of een drankje geniet., kunnen jouw kinderen zich uitleven in de veilige speeltuin buiten.

in een straal van 15 km. in een straal van 30 km. in een straal van 45 km. in een straal van 60 km. Open in alle maanden. open in januari. open in februari. open in maart. open in april.
18 leuke restaurants waar kinderen welkom zijn etendrinken De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus
Deze pluimveekwekerij annex restaurant is een echte geheimtip: vlak bij de E17 afrit Lokeren en toch midden in de velden. Het restaurant is niet supergroot, maar het verwarmde en overdekte terras met zicht op de tuin maakt dat je een groot deel van het jaar buiten kunt eten. De kaart overstijgt duidelijk de platte bistrokost en houdt rekening met kinderen, de bediening is uiterst vriendelijk. In de mooie, niet te grote speeltuin staan vooral houten speeltuigen.
20 restaurants met superspeeltuin Nieuws HLN.
Van in het restaurant heb je een goed zicht op de speeltuin met stevige houten speeltuigen, en op de eendjesvijver en het dierenpark vol pluimvee, van kippen tot struis en siervogels, pauwen en fazanten. Van één ding ben je zeker: het gevogelte heeft geen lange weg afgelegd voor het op je bord terechtkwam.

Contacteer ons