overdekte speeltuin
Circus Bruul binnenspeeltuin.
Van de oorspronkelijke 5000 m werd de helft omgetoverd tot een veilige, actieve speeltuin. In 2005 is het broertje Bowling Bruul erbij gekomen en vanaf 2006 is de familie compleet door onze buffetzaak Brochetterie Den Bruul. Welkom bij Bruul Circus.
Binnenspeeltuin Speelpoint Wolvertem Meise.
De speeltuin is onderverdeeld per leeftijdscategorie. De kinderen van 0 tot 12 jaar kunnen hier naar hartelust ravotten terwijl u rustig kan genieten van een kopje koffie of drankje. Wij zijn het ideale adres voor kinderfeestjes. Boek tijdig want vol is vol.
Binnenspeeltuin Kids Dream, de coolste en keitofste binnenspeeltuin in Merchtem.
Een binnenspeeltuin die garant staat voor eindeloos veel spelplezier. Terwijl de mama's, papa's, oma's' of opa's' genieten van een drankje of een heerlijke gerecht beleven de kinderen dolle pret in onze speeltuin. De ideale plaats voor het organiseren van een verjaardagsfeestje of zomaar een namiddag dolle speelpret.
Binnenspeeltuinen Pretland.
Kinderen vinden hier ruim hun gading in de vele attracties, terwijl de grootouders genieten van een heerlijk tasje koffie aan één van de tafeltjes tussen de verschillende speeltoestellen. Pretland vormt ook de uitgelezen omgeving voor verjaardagsfeestjes, schoolreizen enz. Kom zeker eens op ontdekking!
Binnenspeeltuin Mega Speelstad: Het leukste kinderpretpark van België!
In de vernieuwde Toverstad kan je heerlijk wandelen door de grote Speeltuin langs de diertjes en luisteren naar alle sprookjes, werkelijk een droom voor elk kind. In Toverstad vind je naast de 15 sprookjeshuisjes en de diertjes een grote buitenspeeltuin met een go-cart circuit, een airtrampoline, schuifaf met 6 banen tot 550, m en een ballshoot aera.
Home Binnenspeeltuin Kinderrijck.
Vrankrijk 22 3740 bilzen info@kinderrijck.be. Telefoon: 32089 25 43 83. Gerelateerde pagina's' Gerelateerde pagina's.' Indoorspeeltuin Bilzen binnenspeeltuin Belgie Kinderfeestje speeltuin lasergamen Limburg lasershoot bilzen Binnenspeeltuin in Limburg kinderspeeltuin België Binnenspeeltuin België KinderRijck België Kinderrijck Bilzen Speeltuin Belgie Binnenspeeltuin Klimmuur Touwenparcours.
De 10 leukste binnenspeeltuinen van het land UiTmetVlieg.be.
Geen wonder, met een speeltuin van 5000 m, een overdekte minigolf in de vorm van een mijn en een zwemparadijs ben je hier meer dan één dag zoet. Mama Hilda Van Markus vindt vooral de minigolf origineel, Maaike Depreitere en haar gezin stonden versteld van de nieuwe speeltuigen en De Dagtrippers houden van het leuke zwembad.

Contacteer ons