brasserie met speeltuin
Kindvriendelijke restaurants De Kust.
Na een bezoekje aan de kinderboerderij kan je in de cafetaria terecht voor een lekkere hap. Albert-I laan 748620, Nieuwpoort. 058 22 46 00. Brasserie met speeltuin buiten. Beschikt ook over een leuk zwembad voor kinderen met glijbaan, jacuzzi, waterval, waterspuitende clown.
Brasserie De Vernieuwing Lokeren.
een grote speeltuin en binnenspeelruimte voor onze kleintjes. een kleine snack, lekkere lunch of uitgebreid menu. een kopje koffie of thee met lekkers. Met meer dan 25 jaar ervaring in de horeca, zijn de zaakvoerders niet aan hun proefstuk toe. Na het succes van hun vorige taverne restaurant Irish Inn te Sint-Niklaas, hadden Hans Marina zin in een nieuwe uitdaging. Ze openden Brasserie De Vernieuwing als een uiterst kindvriendelijk restaurant met lekkere gerechten.
Brasserie met speeltuin t Of in Hove Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Dingen om te doen. Beste van 2018. Inloggen Lid worden. Brasserie met speeltuin t Of in Hove. Restaurants in Hove. Brasserie met speeltuin t Of in Hove. Brasserie met speeltuin t Of in Hove. 4 van 6 Restaurants in Hove.
Kindvriendelijke Brasserie met speeltuin en eten is lekker. Correcte prijzen. Reizigersbeoordelingen Brasserie Reinaert TripAdvisor.
26 september 2016 beoordeeld. Kindvriendelijke Brasserie met speeltuin en eten is lekker. Zeer kindvriendelijke brasserie en zeer attente, eveneens zeer kindvriendelijke bediening. Wij zochten restaurant om met kinderen en kleinkinderen te eten verjaardag van opa en iets wat leuk is voor de kleintjes dus speeltuin.
Taverne Mechelen Vrijbroekhof: restaurant, reserveren, brunch, feesten, seminaries, koffietafels, evenementen.
In onze taverne, met een mooi uitzicht op het park is er ruimte voor een 140-tal personen. In de zomer is er ons groot terras, dat aan de grote speeltuin grenst. Ideaal dus om er even tussenuit te zijn met de kinderen!
Brasserie T of in Hove Ontdek. Proef. Geniet.
Langs de as Antwerpen Mechelen vindt u in een klein maar gezellig park, Brasserie t Of in Hove. Na een grondige renovatie heeft de huidige villa haar oude glorie weer teruggevonden en is het een leuke plek geworden waar jong en oud zich thuis voelen. Bij mooi weer is het aangenaam vertoeven op ons terras of in onze groten hof met zijn gezellige wandelpaadjes. U kan er in alle rust genieten van het zonnetje terwijl de kids zich uitleven in ons volledig omheind domein: op de splinternieuwe speeltuin, ravotten in het bos of spelen én voetballen op het grasveld.
20 restaurants met superspeeltuin Nieuws HLN.
Kos De neerhofdieren én het terras stelen de show in Het Bos. Brasserie St-Jean: fantastische speeltuin. De schaduw van de indrukwekkende bomen op het terras, de verfijnde brasseriekost, het geweldige uitzicht op de vijvers van de Zoete Waters, het zal de kinderen allemaal worst wezen. Voor hen telt maar één ding: die fan-tas-ti-sche speeltuin vol glijbanen, huisjes en een huizenhoge trampoline. Laat je kroost hier dus gerust los, en roep ze alleen eventjes terug als hun prinsenhapje met frietjes op tafel staat.

Contacteer ons