feestzaal met speeltuin
Feestzalen verhuur in Vlaams-Brabant De Majeur.
Onze kindvriendelijke feestzaal is daarom ook een ideale feestlocatie. In onze tuin vindt u niet alleen een speeltuin met schommel, speeltorens en glijbaan, maar ook voldoende ruimte voor een springkasteel dat kan bijgehuurd worden op aanvraag. Ook binnen hebben we verschillende speelhoeken met led-televisie en kinderspeelgoed.
Peter Zout restaurant brasserie feestzaal speeltuin.
Kinderen genieten maar al te graag van onze buitenspeeltuin. Met een grote speelweide met springkastelen en speeltuigen zijn uw kinderen wel even zoet. U kan hen perfect in het oog houden als u op ons terras vertoeft. Peter en Zout.
FEESTZAAL/den deugeniet/ Den Deugeniet.
In deze unieke en exclusieve feestlocatie zijn er tal van mogelijkheden om van uw feest een succes te maken. U profiteert van de voordelen van een speeltuin voor de kinderen alsook van de rust van uw eigen aparte zaal. De combinatie van een super binnenspeeltuin buitenspeeltuin van maar liefst 10.000m, verbonden met de feestzaal, staat garant voor een spetterend feest ongeacht het weer.
Feesten Kattebroek.
Ook de kinderen zullen zich trouwens zeker amuseren tijdens het familiefeest, want speciaal voor hen hebben we een leuke speeltuin voorzien. Een bedrijfsfeest om nooit meer te vergeten! Teambuildings, personeelsfeesten, seminaries, productlanceringen en zo meer, die horen nu eenmaal origineel, innovatief en vooral verrassend te zijn. Met een origineel thema, de juiste sfeer en een piekfijne uitwerking brengen we het personeel en de zakenrelaties in geen tijd in feestmodus. Een ander feest in gedachten? Je leest het, onze feestzaal in Dilbeek Vlaams-Brabant is een geschikte locatie voor zowat elk type feest.
Feestzaal OUD ANTWERPEN.
De recent vernieuwde feestzaal is gratis beschikbaar indien men reserveert voor meer dan 20 personen. De gezellige inrichting biedt een maximun bezetting tot 100 genodigden. Wij hebben voor u speciaal een suggestiemenu gemaakt voor feestelijkheden. Ontdek ons feestmenu! De kindvriendelijke speeltuin gelegen naast de feestzaal zal zeker de jongste bezoekers bekoren.
Feestzalen Feestzaal Lindenhof.
Met een capaciteit van 20 tot 350 personen is Feestzaal Lindenhof uitermate geschikt voor de meest uiteenlopende evenementen en feesten. De 4 geklimatiseerde zalen en een ruime parking zijn een extra aspect alsook de fijne speeltuin bij het terras omringd met schitterende vormsnoei van mooie bomen en heesters.
Feestzaal Lindenhof Feestzaal Lindenhof.
Feestzaal Lindenhof doet het landelijke karakter van Vlaams-Brabant eer aan. Deze prachtig gerestaureerde hoeve is een gerenommeerd en geliefd adres voor een breed publiek. Het oude gedeelte van de oorspronkelijke hoeve heeft een bescheiden, rustiek karakter en is daardoor vol charme. Samen met de ruime bijgebouwen komt men tot een stijlvol en sfeervol geheel.
zandberghoeve.be.
2 recent vernieuwde feestzalen de Zandberg en de Zandhoeve. een kwalitatief restaurant. een overdekt terras met zicht op de groene omgeving. een afgesloten speeltuin met zicht vanop het terras trampoline, springkasteel, schommels, speeltoren., Wij kijken alvast uit naar je komst voor een onvergetelijke dag.
De Klaverhoeve Taverne, Restaurant Feestzaal.
Een eigen parking, groot terras in groene omgeving en een speeltuin zijn verschillende van onze troeven. Ook binnen beschikken we over een speelhoekje. Voor de bierliefhebbers is ons Huisbier Trifolium een must, een creatieve Luxe Burgerkaart voor een snelle hap, Ribbetjes volont en onze uitgebreide Huisspecialiteit Fuegas" Completo" zijn andere troeven van de Klaverhoeve! Bovendien is De Klaverhoeve gelegen op 100m van fietsknooppunt 86, ideaal voor fietsers is ons heerlijk ijsassortiment. De Klaverhoeve beschikt ook over een aparte feestzaal voor al uw communiefeesten, familiefeesten, jubilea, trouwdiners.
20 restaurants met superspeeltuin Nieuws HLN.
Vanop het terras midden in het groen kun je je kinderen in de gaten houden terwijl ze zich uitleven op het buitenterrein met speeltuin, zandbak en in de zomer een springkasteel. Geen nood als het regent, er is ook een speelhoek binnen.

Contacteer ons