Indoor speeltuin
Play-in Indoor speeltuin Dendermonde.
4 12 jaar. Dé Indoor speeltuin van Dendermonde gaat binnekort open! Wil je ook graag weten wanneer we open gaan? Volg dan onze facebook pagina. Of kom regelmatig eens een kijkje nemen op de website. Een hele dag speelplezier voor 7.
Indoorspeelparadijs Kids Valley Vakantiepark Molenheide.
Wist je trouwens dat de totale oppervlakte meer dan 7.500m betreft en dat we de grootste indoor speeltuin zijn van Belgisch Limburg? Hier vermaak je je de hele vakantie. Zowel mama, papa, oma, opa als de kinderen krijgen dagelijks onbeperkt toegang tot KidsValley tijdens het verblijf.
Binnenspeeltuin, indoorspeeltuin Roeselare Funnyparc.
Home Kids Adventure.
Gezellig ontbijt en leuk spelen voor de kindjes, een perfecte zondagochtend. Inschrijven kan via mail info@kidsadventure.be of telefonisch 0474/83 64 91. Volg ons voor meer nieuws Volg ons op Facebook Volg ons op Instagram. Openingsuren indoor speeltuin. 10u tot 19u.
Kids Play Binnenspeeltuin.
Gezellige bar met Wifi en terras. Vier jouw bijzonder feest bij ons. Speciale formules voor scholen, groepen en regelmatige bezoekers. Elke schoolvakantie dagelijks open van 10u00 tot 18u30. KINDEREN SPELEN, OUDERS OOK. Fitness bij de speeltuin: kijk op de website van OXYGENFITNESS.be voor alle info.
Indoor speeltuin Kids Adventure.
Het is ten stelligste verboden eigen meegebrachte etenswaren of dranken te nuttigen of binnen te brengen in de speeltuin. Voor de veiligheid en hygiëne is kauwgom net als alle eten en drinken verboden op de speeltuigen. Ouders of begeleiders dienen gehoor te geven aan aanwijzingen die onze medewerkers geven.
Conquesta Indoor speeltuin Aire de jeux indoor.
Welkom in Conquesta, ongetwijfeld de mooiste overdekte speeltuin van het land. Het centrale thema is de verovering en dit komt overal aan bod, zowel in de decoratie als in de speeltoestellen. Conquesta is de showroom van Europa's' toonaangevende fabrikant van overdekte speeltuinen.
Home Binnenspeeltuin Kinderrijck.
Vrankrijk 22 3740 bilzen info@kinderrijck.be. Telefoon: 32089 25 43 83. Gerelateerde pagina's' Gerelateerde pagina's.' Indoorspeeltuin Bilzen binnenspeeltuin Belgie Kinderfeestje speeltuin lasergamen Limburg lasershoot bilzen Binnenspeeltuin in Limburg kinderspeeltuin België Binnenspeeltuin België KinderRijck België Kinderrijck Bilzen Speeltuin Belgie Binnenspeeltuin Klimmuur Touwenparcours.
Binnenspeeltuin Mega Speelstad: Het leukste kinderpretpark van België!
tot 14 jaar. Maar liefst 5.000 m echte indoor kermis en 9.000 m buitenspeeltuin met wit zand. Ongelooflijke grote klim en klauterkooien met alle denkbare speeltoestellen ingewerkt, verschillende luchtkastelen, een paardenmolen, botsauto's, een go-cartcircuit, verschillende draaimolens, een groot kasteel Het" leeuwenkamp, 200.000 balletjes verdeeld over 3 reuze ballenbaden, spelcomputers, een schommelboot, hangbruggen, kinderdisco, railway, luna-loop, sky-dive, disco-twister enz. Voor de allerkleinsten zijn er twee aparte afgescheiden peuterzones. Oh ja, voor de mama's' en papa's' zijn er verschillende amusementstoestellen voorzien zoals: poolbiljart, toppenbiljart, air-hockey, voetbalspel, dambord, vier op een rij, speedball, pietjesbak, schaakspel, enz. Je vraagt maar aan de kassa! En natuurlijk een gezellige cafetaria waar je iets kan eten of drinken aan zeer democratische prijzen en van waar je je kapoenen in het oog kan houden. Een sprookjesdorp met grote buitenspeeltuin met unieke attracties, dierenparkje en gezellige taverne met zonneterras. In de vernieuwde Toverstad kan je heerlijk wandelen door de grote Speeltuin langs de diertjes en luisteren naar alle sprookjes, werkelijk een droom voor elk kind.
De 10 leukste binnenspeeltuinen van het land UiTmetVlieg.be.
Geen wonder, met een speeltuin van 5000 m, een overdekte minigolf in de vorm van een mijn en een zwemparadijs ben je hier meer dan één dag zoet. Mama Hilda Van Markus vindt vooral de minigolf origineel, Maaike Depreitere en haar gezin stonden versteld van de nieuwe speeltuigen en De Dagtrippers houden van het leuke zwembad.

Contacteer ons