restaurant speeltuin
Peter Zout restaurant brasserie feestzaal speeltuin.
Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief. In ons restaurant kan u terecht voor een lekker ontbijt na reservatie, lunch of diner. Met onze uitgebreide kaart vindt u vast iets naar uw zin. Onze kok maakt de gerechten naar uw wens.
Kindvriendelijk restaurant met speeltuin Reizigersbeoordelingen Taverne Oase TripAdvisor.
16 mei 2017 beoordeeld. Kindvriendelijk restaurant met speeltuin. Met 6 volwassenen en 2 kinderen genoten van een heerlijke en rijk gevulde maaltijd in deze kindvriendelijke taverne met binnen en buitenspeeltuin. Heel vriendelijke bediening. Maakten geen enkel probleem van het feit dat we verschillende schotels bestelden.
Kindvriendelijke restaurants De Kust.
059 23 44 52 www.wittendoorn.be. Dit rustiek restaurant ademt een zeer gemoedelijke sfeer uiten staat garant voor een gezellige culinaire ervaring. Zandstraat 1, 8420 De Haan Klemskerke. 0475 52 10 82 www.bistro-grill-kamperfoelie.be. Speeltuin, terras, kindermenu. Leopoldlaan 18-20, 8420 De Haan.
kindvriendelijk restaurant met speeltuin en kinderkamer.
Home / restaurant brasserie vremde boechout / kindvriendelijk restaurant. kindvriendelijk restaurant admin 2017-11-23T1222110000.: Kindvriendelijk restaurant brasserie. Onze klanten zeggen dat we een kindvriendelijk restaurant hebben. Dit komt omdat jouw kinderen hier oprecht welkom zijn. kindvriendelijk restaurant met speeltuin. Terwijl jij ontspannen van een hapje of een drankje geniet.,
De Kampveldhoeve.
Sinds 1983 baten Franck De Backer en zijn vrouw Miranda Vandenbriele dit gezellige restaurant annex tea-room uit. De hoeve is rustig gelegen in een bosrijke omgeving, de ideale locatie om te ontspannen dus. Kinderen kunnen zich uitleven in de speeltuin of bij slecht weer in de speelkamer van het restaurant.
Kindvriendelijke restaurants.
quick view De Watermolen. Monshofstraat 9 3950 Bocholt Meer info. quick view De Smokkelhoeve. Lafelterweg 1 3770 Vroenhoven Meer info. quick view Restaurant Rodeo. Hamonterweg 142 3910 Neerpelt Meer info. quick view t eeuwig Lempke. Maaseikerbaan 71 3960 Opitter Bree Meer info.
18 leuke restaurants waar kinderen welkom zijn etendrinken De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus
Deze pluimveekwekerij annex restaurant is een echte geheimtip: vlak bij de E17 afrit Lokeren en toch midden in de velden. Het restaurant is niet supergroot, maar het verwarmde en overdekte terras met zicht op de tuin maakt dat je een groot deel van het jaar buiten kunt eten. De kaart overstijgt duidelijk de platte bistrokost en houdt rekening met kinderen, de bediening is uiterst vriendelijk. In de mooie, niet te grote speeltuin staan vooral houten speeltuigen.

in een straal van 15 km. in een straal van 30 km. in een straal van 45 km. in een straal van 60 km. Open in alle maanden. open in januari. open in februari. open in maart. open in april.
20 restaurants met superspeeltuin Nieuws HLN.
Van in het restaurant heb je een goed zicht op de speeltuin met stevige houten speeltuigen, en op de eendjesvijver en het dierenpark vol pluimvee, van kippen tot struis en siervogels, pauwen en fazanten. Van één ding ben je zeker: het gevogelte heeft geen lange weg afgelegd voor het op je bord terechtkwam.

Contacteer ons