kinderfeestje zwolle windesheim
Home On Campus.
Welkom bij On Campus. On Campus is een modern, multifunctioneel sportcomplex in Zwolle, naast hogeschool Windesheim. Met drie zwembaden, een fitnesscentrum, klimmuur, judozaal en 14 sportzalen vind je hier altijd een sport die bij jou past. Een fit lichaam brengt je verder.
McDonald's' Zwolle, Heerde en Kampen.
Leer metselen, een zeepje maken, een lepel smeden, je eigen chips bakken en nog veel meer. Er is genoeg te beleven in de ontdekhoek van Hogeschool Windesheim dus zorg dat je er optijd bent, je kunt je er zomaar een hele middag of ochtend vermaken.
Over ons Sportfeest.
Opblaasbare halve Abraham. Een sportief kinderfeestje of een spectaculaire sportactiviteit met uw familie, bedrijf of vrienden? Sportfeest staat met een uitdagend aanbod voor u klaar. Sportfeest is het initiatief van Jim Brinkhof uit Zwolle. Jim is in 2015 afgestudeerd als sportmanager op Hogeschool Windesheim.
Kinderfeestje Doepark Nooterhof Go-Kids Zwolle.
Details Kinderfeestje Doepark Nooterhof. Kinderfeestje Doepark Nooterhof. Goertjesweg 1, Zwolle. Goertjesweg 1 Postcode/Plaats. 8013 PA, Zwolle Telefoon. 038 422 46 19 Website.: Naar website Twitter. 10.00 18.00 Dinsdag. 10.00 18.00 Woensdag. 10.00 18.00 Donderdag. 10.00 18.00 Vrijdag. 10.00 18.00 Zaterdag.
Voetbalfeestjes Skills Zwolle.
Een voetbalfeestje is leuk voor iedereen, of je nou op voetbal zit of niet! Skills Zwolle verzorgt een onvergetelijk kinderfeestje op het voetbalveld! Een leerzame leuke voetbaltraining en een echte voetbal als cadeau voor de jarige, kortom een echt voetbalfeestje! Voetbalfeestje op Sportpark De Siggels vv SVI. Voetbaltraining van 90 minuten voor maximaal 12 kinderen. Cadeau voor de jarige Jako bal t.w.v. Voetbalfeestje op locatie binnen de gemeente Zwolle. Voetbaltraining van 90 minuten voor maximaal 12 kinderen. Cadeau voor de jarige Jako Bal t.w.v. Voetbalfeestje op Sportpark De Bosrand Windesheim incl.
De Ontdekhoek De ontdekhoek Windesheim Kidsproof Zwolle.
Bericht verzonden naar. Direct mailen naar De ontdekhoek Windesheim. Mail deze tip naar een vriendin. Sluiten Versturen x. Tips van de maand. Feest bij Drukkerij museum. Zelf aan de slag, samen met vriendjes en vriendinnetjes, in de drukkerij? Stoer kinderfeestje museum. In een historisch, indrukwekkend museum je kinderfeestje vieren? Feest met Molletje. Een kinderfeestje in het sprookjesachtige Molletjeshuis! Volg Kidsproof Zwolle.
De ontdekhoek Kom mee op ontdekkingstocht voor alle kinderen leukZwolle De ontdekhoek.
038 460 61 00. De Ontdekhoek is te vinden in het T-gebouw zie: blauwe borden van de Hoge School Windesheim op de 1e verdieping direct boven de ingang. Iedere zaterdagochtend kunt u de Ontdekhoek Zwolle bezoeken tegen gereduceerd tarief van 550, per persoon!
De ontdekhoek Kom mee op ontdekkingstocht voor alle kinderen leukHome De ontdekhoek.
Geachte bezoekers de Ontdekhoeken zijn in de voorjaarsvakantie gewoon geopend conform de regionale vakantie planning. Je bent dus van harte Welkom in Zwolle, Rotterdam en Den Bosch! Ontdekhoek op uitnodiging op Nederland Innoveert, techniek werkt! De Ontdekhoek was aanwezig op Nederland Innoveert!
7 x originele kinderfeestjes in Zwolle indebuurt Zwolle.
Bij Sindala Filmproducties geef je jouw kleine filmster de première van zijn leven. Sindala Filmproducties maakt bij jouw thuis of in de buurt een korte IK-SPEEL-FILM met alle kinderen op het kinderfeestje. De film wordt gelijk gemonteerd en de kinderen mogen ook nog eens hun eigen persoonlijke dvd-hoes ontwerpen. Wat kost dat? De prijzen zijn op aanvraag te verkrijgen. Sindala Filmproducties entertainment. Op aanvraag 0900: 1800.: Bekijk meer: entertainment. Wetenschappers in spé. Foto: Ontdekhoek Zwolle. Kom mee op ontdekkingsreis bij Ontdekhoek Zwolle. Hier maken kinderen kennis met de wereld van techniek. Ze gaan zelf onderzoeken en ontdekken hoe je van een aardappel chips maakt of hoe je fotos in een donkere kamer ontwikkelt. Superspannend, leuk en ook nog eens leerzaam. Wat kost dat? 10, per kind en 8, voor volwassenen. Ontdekhoek Zwolle entertainment. nu gesloten 1330: 1730.: Hogeschool Windesheim, Campus 2-6, Geb.
De ontdekhoek Windesheim.
Ontdekhoek voor 4 tot 14-jarigen. Een leuk idee voor een schoolreisje, kinderfeestje of dagje uit? Kom naar de Ontdekhoek! Hier maken kinderen van 4 tot 14 jaar kennis met techniek. Ze gaan bijvoorbeeld zelf onderzoeken en ontdekken hoe je van een aardappel chips maakt of hoe je fotos in een donkere kamer ontwikkelt. Windesheim sponsort de Ontdekhoek door ruimte beschikbaar te stellen in het techniekgebouw. Graag eens langskomen? De Ontdekhoek is geopend op woensdag en vrijdagmiddag van 13.30 tot 17.30 uur en op zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur. Op dinsdag en donderdag alleen op afspraak. Voor de verschillende vakanties gelden wisselende openingstijden. Kijk daarvoor op Ontdekhoek.nl. De Ontdekhoek is te vinden in gebouw T1.34 van Windesheim, Campus 2 te Zwolle.

Contacteer ons