eetgelegenheid met speeltuin
Brasserie De Vernieuwing Lokeren.
een grote speeltuin en binnenspeelruimte voor onze kleintjes. een kleine snack, lekkere lunch of uitgebreid menu. een kopje koffie of thee met lekkers. Met meer dan 25 jaar ervaring in de horeca, zijn de zaakvoerders niet aan hun proefstuk toe.
Restaurants met een speeltuin in de regio Antwerpen.
Restaurants met een speeltuin in de regio Antwerpen. Door de redactie, 41 restaurants, bijgewerkt op 01 05 2017. Deze restaurants in de streek van Antwerpen hebben een speeltuin. Ontbreekt er een restaurant op deze lijst? Laat het ons weten via ons contactformulier.
Uitstapjes met Kinderen Restaurants waar kinderen welkom zijn.
2070 Zwijndrecht: Brasserie Brasseur: Brasserie met smulmenu's, speeltuin, kleurige speelzolder en animatrices. 2220 Heist-op-den-Berg: t Eetkafee: Knus eetkafee met wereldkeuken, buiten lonkt de berg om eindeloos op te spelen. 2460 Kasterlee: Potiron: Verzorgd gastronomisch restaurant met uitgebreide kinderkaart en verse bereidingen.
10 kindvriendelijke restaurants KIDS EN TRIPS.
Net als Gaver15 combineert ook t Zoetemeer in Berlare een indoor speeltuin met een restaurant. De speeltuin bevindt zich op de eerste verdieping en kan dus perfect gecombineerd worden met een etentje. Donklaan 156, 9290 Overmere Donk. t Nonnebos Zonnebeke.
Kindvriendelijk restaurant in Mol, Uit Met Kinderen BELGIE, over entree, openingstijden, route, prijs, restaurants, burger, frietjes, pannenkoek, voor kind, kids, opstap, uitgaan, uitstapje, eruit, ui
Minigolf Piratenminigolf, Ham, 3 99 jaar Restaurant. Kindvriendelijk restaurant voor kinderen, tussen 15 en 30 kilometer van Mol. Grand Caf Paal 26, Beringen-Paal, 1 99 jaar Restaurant ca. Taverne-Restaurant De Hof, Houthalen, 4 99 jaar Restaurant ca. Brasserie De Met, Meerhout, 1 99 jaar Restaurant ca.

in een straal van 15 km. in een straal van 30 km. in een straal van 45 km. in een straal van 60 km. Open in alle maanden. open in januari. open in februari. open in maart. open in april.
18 leuke restaurants waar kinderen welkom zijn etendrinken De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus
Een authentiek buurtrestaurant met een behoorlijke kaart, is maar compleet met een relaxte sfeer die uitroept: kinderen welkom. Een tafeltje met kinderspelletjes biedt amusement voor de jongste klanten. 17 Maite Thijssen. Deze brasserie vind je vlak bij een wandelroute en de Scheldedijk met zijn autovrije fietspad, ideaal voor een zonnige herfstdag. De kinderen zul je niet veel zien, met dank aan de grote speeltuin.
Kindvriendelijke restaurants.
KinderenKoning is een webshop gespecialiseerd in speelgoed, sportartikelen, meubelen en design voor kinderen! Sinds 2008 stellen wij alles in het werk om ons gamma uit te breiden met kwalitatieve en duurzame artikelen. Haal uw pakket gratis op bij eWINGS, Veldkant 39 2550 Kontich!
20 restaurants met superspeeltuin Nieuws HLN.
Vanop het terras midden in het groen kun je je kinderen in de gaten houden terwijl ze zich uitleven op het buitenterrein met speeltuin, zandbak en in de zomer een springkasteel. Geen nood als het regent, er is ook een speelhoek binnen.

Contacteer ons