brasserie speeltuin
Kindvriendelijke restaurants De Kust.
Na een bezoekje aan de kinderboerderij kan je in de cafetaria terecht voor een lekkere hap. Albert-I laan 748620, Nieuwpoort. 058 22 46 00. Brasserie met speeltuin buiten. Beschikt ook over een leuk zwembad voor kinderen met glijbaan, jacuzzi, waterval, waterspuitende clown.
Taverne Mechelen Vrijbroekhof: restaurant, reserveren, brunch, feesten, seminaries, koffietafels, evenementen.
Het Vrijbroekhof beschikt over een polyvalent zaaltje dat u kunt huren voor verschillende gelegenheden: vergaderingen seminaries, familiefeestjes, rouwtafels, Wenst u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op via de contactpagina. Vrijbroekhof Vrijbroekpark aan de speeltuin 2800 Mechelen België Ligging.
Brasserie De Vernieuwing Lokeren.
een grote speeltuin en binnenspeelruimte voor onze kleintjes. een kleine snack, lekkere lunch of uitgebreid menu. een kopje koffie of thee met lekkers. Met meer dan 25 jaar ervaring in de horeca, zijn de zaakvoerders niet aan hun proefstuk toe. Na het succes van hun vorige taverne restaurant Irish Inn te Sint-Niklaas, hadden Hans Marina zin in een nieuwe uitdaging. Ze openden Brasserie De Vernieuwing als een uiterst kindvriendelijk restaurant met lekkere gerechten.
Een unieke locatie Pact 24.
Deze graag geziene en bezochte indrukwekkende brasserie vindt u zonder aarzelen. Deze populaire Grand café / Brasserie waar jong en oud komt genieten, bevindt zich zo goed als bij de afrit Bekkevoort van de snelweg Leuven-Hasselt: de E314. Makkelijker kunnen we de bereikbaarheid niet voor u maken.
Home Melkerij Peerdsbos Speeltuin, Restaurant Brasschaat.
Brasserie T of in Hove Ontdek. Proef. Geniet.
Langs de as Antwerpen Mechelen vindt u in een klein maar gezellig park, Brasserie t Of in Hove. Na een grondige renovatie heeft de huidige villa haar oude glorie weer teruggevonden en is het een leuke plek geworden waar jong en oud zich thuis voelen. Bij mooi weer is het aangenaam vertoeven op ons terras of in onze groten hof met zijn gezellige wandelpaadjes. U kan er in alle rust genieten van het zonnetje terwijl de kids zich uitleven in ons volledig omheind domein: op de splinternieuwe speeltuin, ravotten in het bos of spelen én voetballen op het grasveld.
20 restaurants met superspeeltuin Nieuws HLN.
Kos De neerhofdieren én het terras stelen de show in Het Bos. Brasserie St-Jean: fantastische speeltuin. De schaduw van de indrukwekkende bomen op het terras, de verfijnde brasseriekost, het geweldige uitzicht op de vijvers van de Zoete Waters, het zal de kinderen allemaal worst wezen.
20 restaurants met superspeeltuin goesting De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Pl
25 De neerhofdieren én het terras stelen de show in Het Bos. Brasserie St-Jean: fantastische speeltuin. De schaduw van de indrukwekkende bomen op het terras, de verfijnde brasseriekost, het geweldige uitzicht op de vijvers van de Zoete Waters, het zal de kinderen allemaal worst wezen.

Contacteer ons